Post by lictelefipe on Feb 8, 2022 21:58:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odblokować pierwiosnki ▞▞▞
▞▞▞ Talking Angela 2022 version ▞▞▞
Talking Angela Διασκέδαση wqah
Chciałbym, żeby okno czatu wróciło, ale jeśli powoduje więcej złych rzeczy dla dzieci, dodaj do niego ponownie tryb dziecka, ale dam mu 3 gwiazdki, żeby być miłym
Widziałem wszystkie widoki i komentarze do tej gry, ale to było tak, jakbym ją pobrał i spojrzałem jej w oczy, ale nie widziałem przerażającego człowieka, co jest dziwne, nie działało dla mnie, więc włamałem się tam i wtedy Widziałem tego człowieka i to właściwie był zombie, co jest dziwne, ponieważ powinniśmy napisać to samo co zero, co jest właściwie dobrym pomysłem, więc tak jakby to zrobiłem, ale trzy gwiazdki są chyba dobre, ale warto, więc warto
Ludzie nie instalują tego dziesiątego kota najpierw milutki przy waszych rodzicach tak jest milutki, jak jesteś sam/ma, aby zadać pytania cokolwiek jak ci dziś minoł dzień coś wstylu naszego życu dopytuje i odpowiadam jej zamknij kańcziat pysk a ona mówi, że widzi mnie ja miałem założony kamerę jakoś dziesięć pedofili jak sie nawet nawet nawet nawet nawet nawet nawet nawet nawet nawet w tej apce wjdać w jej wizjerze ten cały świat mówi już
Bardzo fajne ale dodajcie, że można pisać z Angelą tak jak dawniej proszę
Talking Angela Zábava lniu
Bardzo fajna gra polecam jak nie będziesz robił/robiła złych rzeczy angeli, to będzie nie będzie taka straszna. Wystarczy do! Jeszcze raz polecam!
Tam jest HAKEREM
Talking Angela Zábava lniu
Co mam zrobićżeby pisać z tym kotkiem???
🇧🇬🇺🇦🇷🇺 Słuchałem tego języka, ale nie rozumiem?
Nie polecam tego zainstalować. W czasie uruchamiania Angela może zostać uruchomiona w czasie. Nie polecam. DO GUCIO!!!!!
ta gra jest tak przerażająca, widziałem na YouTube i wszyscy w YouTube, widziałem film i nazywa się * Nie graj w Angela na 3 *, więc tak, dlatego jest Super przerażający 😨😨😨😨 i NIE GRAJ W ANGELA W 3 😧, jeśli grasz Angela zostaniesz wykopana, a więc jedno z moich dzieci ZNIKNĄ 😭😭
Ta gra jest przerażająca, słyszałem o teorii i moja mama odeszła.. Mój brat powiedział, że rozgrzał swoją młodszą siostrę i spojrzeliśmy, a jej tam nie było. Widziałem Angelę z nożem, ona właśnie mnie goniła taaaaaaaaaak Powiedziałbym, że nie graj w to, jeśli masz mniej niż 7 lat Mam 8 lat i nie było tak strasznie, ale nie sądzę, że jeśli masz 5 lat 6 to nie jest najlepszy problem Kocham straszne, więc ima daj mu 5 gwiazdek .... więc i będziesz słyszeć jej głos w kółko. Bądź bezpieczny
to jest super gra karzydy kto ją ma to powie że jest to 2najlepsza Angela na świecie 💓💓💕💕😘😘.
Nie jest fajną grą i w niej nic nie można np.myć nie polecam wolę mojej Angelę .NIE POLECAM 😨😵
Ok, więc odkąd usunąłeś funkcję tekstową, było to trochę nudne, tak samo w przypadku gry z literami, którą masz z Tomem i Angelą, sprawiłeś, że gra była bardzo nudna, przy okazji, twoje gry są łatwe do zhakowania i wiele dzieci pl są szpiegowane w oczach przez obcych. Proszę, usuń tę grę, zanim zgłoszę to i wszystkie twoje gry na rządowej stronie internetowej. Dziękuję i życzę złego dnia.
Do są jakieś bujdy .W jej oczach nic nie ma więc nie straszcie dzieci:-!
Gra jest super i nic w niej strasznego o 3:00 rano nie ma tam nic, ani pedofila, ani żadna żadna zmiana oczu i odpowiadania na pytania. Aby narmalna gra a te kłamstwa tylko youtuba roznasi w świecie i dla tego wszystkich straszki boją się w to grać i nie widzę w tej grze nic dziwnego, pedofiliów też nie widzę. W sęsie ludzie mają się spotkać spotkać dziwną stułację o późnej poże ale tylko zbiegiem. Dowiedz się więcej u mnie na tt nick: .tvit_tviti czy jakoś tak.
Wcale nie jest fajnie. Zmarnowałbym całe moje godziny na samo pobieranie i nie jest tego warte. Ta gra niszczy dawną reputację „Rozmawiającej Angeli”. Kiedy grałem, wszystko, co mogę zrobić, to słyszeć przerażenie i dziwne odgłosy u Angeli, kiedy ją głaszczę. Moja prawie cała rodzina NIENAWIDZI tego. Ogólnie dałem mu 2 gwiazdki tylko za porady dotyczące czekolady. Proszę to naprawić.
angela to nie rzden bot tylko jakis człowiek ktury hce zeby dostac nasze dane i danekonta
Jak się ją zapyta o iluminati pidobno zapala się latarka
Można z nią pisać
Talking Angela تفریح vok
Tam nie ma zadnego Pedosa XDJAJSSHSHS To tylko pan listonosz po gwałcie, nie srajcie sie w opinii i nie straszcie kaszojadów. Gram w do od 2016 i nic tam nie ma, nawet jak by było to by tą apke usuneli/zawiesili z google play. A wgl fajna Gra, mam wszystkie angele na tel i uwielbiam w nie grać 👹
Widziałem, ale tak… Cóż, Angela była przerażająca, a Youtuberzy mówią, że jest przerażająca 😨😨😨 i próbuję, że to przerażające Jest przerażająca Czekaj, może na mnie patrzy… ......Nie przechodź do trybu dziecka, ocenię 3 gwiazdki
Fajna gra ale o 3.00 mówi dziwne żeczy i straszny śmiech jak u demona a oczy czarno rużowo czerwone czy do wirusów
Ta gra jest bardzo fajna i nie sądzę, że jest w niej jakiś duch, ale jedno nie jest takie fajne, że nie ma żadnej gry jaise tom mein hai więc myślę, że powinieneś umieścić w niej gry Bez tego jest mało nudziarz
Gra nie powinna być dla małych dzieci!!! Drodzy rodzice w grze są różne napoje które piję kot... Są różne naprzykład najstraszniejszy do takiego w którym wyskakuje dinozaury na cały ekran i jest do bardzo głośny... Ja się tak wystraszyłam, że rzuciłam telefonem... Nie polecam, gra ma podsłuch .
Ten jest w porządku, ale dałem mu trzy gwiazdki, ponieważ ostatnia wersja, w której możesz z nią porozmawiać, jest nudna.
Cóż, my, dzieci, bardzo lubimy bawić się z Angelą. Lubimy też układać jej włosy, ubierać ją na przyjęcia, robić jej makijaż. Lubię też z nią spędzać czas. Naprawdę doceniam tę grę. TRZYMAJ SIĘ OK LUDZIE
Ja wiem, że angela jest zrobiona psez będę Hackeruw i psychiki jak maiałam 5lat to się jej bałam no i nie mi że mnie zabije UnU wy swojim ma że chcę mieci pszjaciuł kturych potem zabije moja siostra tesz grała w angele ale nic się nie stało 🤔 OŁfit 7 bij się po łbie w moim domu słyszałam jakies miałczenie a Angela to kot 😨🖤 i ciągle mam wrażenie jakby ktosi mnie opserwował🤨daje ⭐⭐⭐⭐⭐ za strasznosici ale 2 dla dzeci więc prosze o nie grania angeli szczegulnie sam
Nie mam pojęcia czy tam naprawdę jest pedofil, ale nawet jak nie ma to do gra sama w sobie i tak jest przerażająca
Ta aplikacja jest stworzona przez pedofila jak macie młosze rodzwństwo do odinstalujecie im tą aplikacje dla ich bezpieczeństaw, tom, angela, imbir, ben itp te apki też mają kamerki w oczach Pozdrawiam
Ładny
Naprawdę fajna gra. Fajnie się zarabia, bo można za reklamować i codziennie zarabiać koło i wygrywać pieniądze. Nie wierzcie w pedofila i kamerki! Angela nie jest stworzona przez pedofilia i także tego pedofilia nie ma! Na YouTube jest pełno tego ale nie wierzcie w to. Ludzie oglądają YouTube i kamery widzą w wyobraźni! Proszę nie piszcie o pedofilu bo to straszy Dzieci. Poza tym to fajna gra i pamiętajcie, aby nie wierzyć w pedofili. Fajna dla dzieci gra. Jestem Patrycja Jacek to mój tata
Dzieci z Google Play kiedy piszą opinie mówię Angela: widziałem na Youtube, że Angela o 3 w nocy robi czerwone oczy. A tak naprawdę ludzie pomyślcie zanim napiszecie opinie, po 1. Angela nie robi czerwonych oczu. po 2. Gdyby Angela była niebezpieczna to nie było by jej w Google Play. po 3. Angela nie może wyjść z telefonu i tapety z sosem i czerwonymi oczami bo to tylko gra. Szkoda, że była była nie była z Angelą wwtedy by taka nudna
Ta gra jest bardzo złą grą, którą można łatwo włamać, i nie widziałem faceta w jej oczach, ale w pewnym sensie nadało mi to dziwny klimat. Po prostu cieszę się, że nie włączyłem mojego dźwięku i były tylko 2 opcje i miałem nadzieję, że będzie więcej opcji. Tak czy inaczej NIE POBIERZ TEJ APLIKACJI. Dziękuję Ci
nie pobieraj tej gry, mam mnóstwo powodów, dlaczego: bo powie: czy chciałbyś zagrać w mod dla dzieci czy w mod dla dorosłych. więc jeśli włożysz go w mod dla dorosłych, nie masz szczęścia. więc idź obejrzeć chanle lurenzside mówiące o horrorze angela po więcej.
araba park etme araba oyunları Strateji Oyunları xqs
Ta gra jest straszna straszna, gdy chcesz powiedzieć, że jest taki szejk, po czym, jak pokazuje język, w jej oczach widać, 3.00a odpowiada na nasze pytania pytam się jej czy jest z informacją, że tak iw tedy anioł zaczęła się rozwijać jak zjawa. jest zła to wygląda przerażająco .NIE POLECAM!!!!
Talking Angela تفریح vok
Nie wiem jak ja to coś w tych oczach sąsiedztwo. Ale to takie coś takiego jak takie aplikacje „A ja o 3,00 w nocy weszłam i mnie zabiła!” jest jakaś dziwna. Sama firma ma dużo fajnych gier i zachęcam aby zobaczyć. Gdyby ta aplikacja niebezpieczna to już dawno przez ją usuneli. Ale na przykład w innych krajach zakazali w utworze.