Post by lictelefipe on Feb 8, 2022 22:05:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brutal Age: Horde Invasion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brutal Age: Horde Invasion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa več kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Brutal Age: Horde Invasion 2022 version ▞▞▞
To igro igram od začetka. Nekoč mi je bila ta igra popolnoma všeč. zdaj. To je samo denarna jama. Če ne porabite veliko denarja. Ne moreš ostati konkurenčen. Da ne omenjam povečanih bonusov, ki jih ljudje v določenih državah prejmejo v primerjavi z drugimi, in povečanih bonusov, ki jih ljudje dobijo za porabo tone denarja. Ko postaneš VIP, ker zapraviš tono. Vaše možnosti v dogodkih za osvojitev naključnih nagrad. Je TON več kot ljudje, ki ne porabijo tone denarja v igri.
Dobra igra. Vendar je treba nekaj storiti, ko pride do napada. Treba je gledati na uravnoteženje moči in ravni.
Zaenkrat je v tej igri vse v redu, razen vsakič, ko vnesem svoje sporočilo, se upočasni in pogledam sporočilo mojega klana, zamrzne in me nenehno izžene iz igre, prosim, dajte to popravljeno nadgradnjo.
Ker so razvijalci dodali pojavna okna, igra ni več vredna časa za igranje. Igralci se ne morejo dovolj hitro zaščititi pred napadi in so postali plačani za zmago. NE PREBIJTE TE IGRE!!
V redu je! Na koncu igre potrebujete LETO, da pridobite vrhunsko raziskavo enote, razen če plačate
Iskreno povedano, tej igri ne bi dal nobene zvezdice, če bi lahko, zaradi dejstva, da morate biti stopnje 10, da lahko celo klepetate z drugimi igralci znotraj globalnega klepeta ali katere koli druge vrste klepeta, kar je odkrito povedano nemogoče zaradi dejstva, da vsak drugi igralec te bo samo raztrgal na koščke, igra je sama po sebi zabavna, zabavno je igrati in zabavno se je samo malo norčevati, a hkrati je igra popolna, fuj, je zraven f ****** nemogoče je dobiti karkoli, ker te vsak drugi ubije
Velik oboževalec igre, vendar to ni igra, kot je bila nekoč. Nedavne posodobitve so opustili strategijo za čisto kupno moč in tako ustvarili precej denarja. Kljub temu ostaja zabavna igra, le ne pričakujte, da boste vrhunski igralec, razen če ste pripravljeni prodati svojo hišo.
odlična zabava in dobri ljudje, ko najdete strežnik, ki ustreza vaši osebnosti
Brutal Age: Horde Invasion Stratégiai játékok fka
Igral sem od začetka in porabil na tisoče dolarjev. Še vedno ne morem tekmovati z velikimi zapravljavci. Zelo neenakomerna igra.
vau, to je neverjetna osnova na preteklih ljudeh. Želim ponovno zahtevati, daj mi razvijalski dragulj in spremeni v enostavne ali enostavne horde sprememb, prosim razvijalec
Ta novi dogodek za darilo dejavnosti je šala. Kako naj bi to dokončal, če so tvoji zmaji vsi napolnjeni in jih ne moreš nahraniti? Hmmm, kakšen nesmiseln splošni odgovor. Niste storili ničesar, da bi rešili težavo, ki sem jo omenil, ker vpliva na veliko vaših igralcev. Čas je, da začnete opomin porabe, če to ni odpravljeno.
Nekaj bi moralo biti na mestu, da igralec visoke določene ravni ne more napadati drugega igralca nižje
Po 3 letih in številnih prijateljstvih, sklenjenih v tej igri, je končno čas za natančno oceno. Igranje je strogo plačano. Razvijalci in podpora absolutno ne poslušajo svojih strank. Mnogi od nas so porabili zelo velike vsote denarja za uživanje, vendar preprosto ne morete slediti. Zdaj se je ta absurdni ščit ohladil in nova vojna pravila templjev/strežnikov so popolnoma omajala igro. Morda bi morali pripraviti nove dnevne dogodke, namesto da bi spremenili eno vojno funkcijo, ki je bila zabavna.
Ta igra je vsekakor odlična igra za igralce za plačilo. Vstop v močan klan je obvezen, če lahko preživite dovolj dolgo, vam bo ta igra vzljubila. Zgodnja igra je zagotovo najtežji del, vlaganje malo denarja lahko zagotovo pomaga. Brezplačne igre se je bilo težko držati, zato sem za to porabil kar nekaj.
Igro igram že 3 leta, vendar se je po predstavitvi partnerja in hišnega ljubljenčka razlika med zapravljavci in nepotrošniki še povečala. 1.3m t4 vs 300k t5.. 300k je dobil zaradi hišnega ljubljenčka in partnerjev, edini način za nadgradnjo hišnega ljubljenčka je z denarjem, edini način za pridobitev dobrih partnerjev je z dragulji... 5 zvezdic, saj je bilo zabavno 3 leta
Wild Castle TD - Grow Empire آرکیڈ hxvl
To je dobra igra, vendar bi moralo biti dragonlin enostavno odkleniti, vključno z zadnjo
Brutal Age: Horde Invasion Stratégiai játékok fka
dobra igra, ampak če ima napake, je podpora 100% neuporabna, ne bodo ničesar popravili... od nove posodobitve je potrebno veliko poskusov, da se prijavite...
kul izgleda.. samo ni tisto, kar je bilo oglaševano. kot velike ribe in podobno
Zabavna igra.. večinoma o denarju, vendar je potrebna spretnost
Nikoli ne pišem ocen, ampak to je treba povedati. Ta igra je velik ponor denarja, če želite biti konkurenčni in to je v redu za pravo množico. Najslabši del ni denar, temveč hrošči, ki so prisotni v igri, zaradi katerih boste izgubili težko prislužena sredstva in vojake, za katere ste porabili ta denar. Razvijalci teh hroščev ne bodo priznali, za težavo bodo krivili vašo napravo ali internet.
Igra je zabavna. Razen nobene možnosti za rast, razen če porabite pravi zasluženi denar! Tudi ne govorim o 1,99. Poraba od 20 do 40 dolarjev na teden res ne pomaga. Jama denarja!!! Zapusti to ladjo.
Uspešno pridobivanje Ni odziva Priklic računa je v teku..... Po zadnji posodobitvi sem izgubil ves napredek in se vrnil nazaj na začetek
če bi lahko metamorfno opisal svojo izkušnjo s to igro, bi jo z veseljem primerjal z najlepšim dekletom v očeh.
Brutal Age: Horde Invasion Strategi slf
Prvič v mojem igranju iger na Androidu sem preživel mesece v igranju ene same igre ... druge igre mi trajajo le nekaj tednov in jih nato odstranim zaradi dolgočasja ... samo dodaj ji več funkcij
Všeč mi je bilo, vendar so v igri potrebne majhne posodobitve, potem bo nepremagljiva 1. spremenite ton igre, ko se nalaga, ko poskušam odpreti igro, da glasba, ki prihaja, ni dobra. izberite dobro glasbo v igri. 2. Posodobitev vsega v igri traja nekaj časa. Odprem igro in ostanem samo 2 minuti v igri in jo zaprem, ker vsakič, ko zahteva posodobitev vsega in ko začnem, traja ure, da jo dokončam. 3.za vse se uporablja samo les....!!!!!
Zelo pohlepna igra ni zelo zabavna, razen če nimate veliko denarja za porabo.
Popolnoma plačajte za zmago. Če niste pripravljeni porabiti ogromne količine denarja, potem verjetno ni vredno vašega časa. Zabavno igranje, vendar brez omejitev ravni za boj, tako da lahko igralci, ki so 10-krat močnejši od vas, v vsakem trenutku uničijo vse, kar ste zgradili. Kar bodo, ker obstajajo igralni dogodki, ki to spodbujajo.
Včasih lahko postane precej dolgočasno, a razen tega sem zelo užival v igri.
Sprva sem mislil, da bo neumno. Ampak vedite, ko sem malo igral, da mi je všeč odlična igra naokoli. Kar tako naprej hvala
Vedno znova ista stvar, tudi dogodki so isti! Poleg tega HOČEJO tvoj DENAR. če v to ne vložite denarja, v tej neumni igri nikoli ne boste prišli nikamor! Zakaj bi vlagal denar v to... pojdi vlagaj v PlayStation ali Xbox. Ta igra je zagotovo RIP-OFF!!
Še naprej se posodablja, kot da je bila posodobljena, potem pa nekaj dni pozneje puf še ena, vendar je dobra igra samo 1 težava je ena na mojem strežniku je en klan, ki želi prevzeti vse strežnike in ne daje drugim priložnosti .. Zaradi tega si želim zaradi njih prenehati igrati.
Dobra aplikacija za preživetje časa
Ta igra ni tisto, kar je bilo oglaševano. Vendar sem vseeno poskusil. Zelo mi je bil všeč del igre "Partnerji". V bistvu je to tisto, zaradi česar sem igral. Ni možnosti, da bi me izpustili iz preostanka igre, zato me nenehno uničujejo plače, da bi zmagal ljudi. Ni tako velika stvar. Zdaj pa moram IGRI dovoliti telefoniranje? Ne. Sem končal.
Je res odličen ubijalec časa in vas ne poskuša pridobiti za veliko denarja za igranje
Ne vem, katero nadgradnjo ste naredili, vendar zaradi tega zdaj moj telefon zamrzne. In nekatere funkcije ne delujejo dobro kot prej. Upam, da lahko to popraviš
Lepa igra, ignoriraj komentarje tukaj je vredno. Ljudje bodo vedno poskušali najti nekaj pomanjkljivosti. Ne prejemam plačila za promocijo, vendar je ta igra res super.
Če igralci višje ravni napadajo vse igralce nižje ravni, boste želeli igro izbrisati in odstraniti, še posebej, če porabite denar s to igro. Dovoliti bi vam bilo, da napadete drugega igralca le eno raven nižje od sebe. Včasih razočarano. To je treba pogledati. Nekaj časa zabava, potem pa te samo razjezi.
To je dobro, vendar bi bilo bolje videti, kot bi moral biti zbiralni razred, kjer se lahko zberejo več in hitreje, vendar imajo manj HP in škode, vendar lahko prenesejo več bremena in hitreje. Če bi napadli z njimi v svoji vojski, bi dobili več plena in morali bi imeti nabiralce krampe in nabiralce sekire in nabiralec krampov bi hitreje zbral mano kamen in kosti, nabiralci sekir bi hitreje nabirali les in slonovino in bi morali narediti t3 lvl cap, tako da bi bilo t1 zbere na t3
Videti je bilo zabavno, ampak ......ne! Pogovor o seksu na klepetu, napad 4-krat v 10 minutah, nenehno hočeš, da posodabljam artikle, kar traja ure, nenehno hočeš, da kupim stvari! Ne, ni vredno truda ali mojega časa, boljše stvari za početi kot ves dan sedeti pri tej igri, zapravljati denar, biti napaden in gledati spolne pogovore .... grafika ni nič podobnega temu, kar je oglaševano! Odstranjeno v 24 urah!